5-kamp/aktivitetsløype

… Et tettpakket aktivitetsarrangement med spennende utfordringer, tydelig konkurransefokus og kvalitetssikret logistikk.

Vi rigger opp og gjennomfører en skreddersydd aktivitetsløype på egnet sted i umiddelbar nærhet til hotell dere bor på, kundens egne lokaler eller ute i naturen. Arrcoms aktivitetsløyper er nøye utvalgte aktiviteter gjennom 17 års profesjonell drift som aktivitetsleverandør til norsk og utenlandsk næringsliv.
Firmaaktivitetene vil variere i innhold og sammensetning, ut fra hvilket behov og ønske kunden måtte ha

Vanligvis vil en aktivitetsløype inneholde 4 – 6 poster.

Felles for aktivitetsløypene er at de utfordrer gruppenes evne til samarbeid og felles problemløsning, oppleves som morsomme og engasjerende, samt at de kan gi et faglig etterspill om ønskelig (teamfunksjonalitet, gruppedynamikk osv.)

Vi setter sammen intelligente aktiviteter, enten som en lagkonkurranse eller for individuell utvikling. Nøkkelen til suksess er å omfavne forskjellighet. Derfor vil en aktivitetsløype utfordre mye mer enn fysisk form. Ved også å utfordre gruppen på strategi, kommunikasjon, finmotorikk og kreativitet vil lagets samlede ressurser og kunnskap bidra til et større engasjement som igjen vil forsterke intern kultur og egenart.

Etter en gjennomført aktivitetsløype har som oftest alle på laget fått hevdet seg og briljert, og det er god lagbygging!

Etter en gjennomført aktivitetsløype har som oftest alle på laget fått hevdet seg og briljert, og det er god lagbygging!

En aktivitetsløype kan bestå av elementer som:

Flåtebygging. Alle får de samme utgangspunkt. Vil ideen deres flyte?

Olabilbygging m/race. Barndommen om igjen.

Kasseklatring. Hvor høyt klarer du å bygge deg selv oppover?

Skytebane med luftvåpen. Presisjon, ro og fokus.

Kajakkpadling. Styrke og balanse!

Funballz på vannet. Har ikke alle drømt om å kunne gå på vannet?

Bueskyting. Urgamle jaktmetoder vekket til live.

Strikktrekk. Ren styrke. Hvor langt strekker du strikken?

Volleyballturnering. Symbolet på at sommeren står for dør.

Stunt egget. Med få hjelpemidler skal et rått egg slippes fra 3 meters høyde uten at det knuser når det treffer bakken

Kvadratet. Engasjerende kommunikasjonsøvelse. Meget populær i våre teambuilding og lederutviklings program. Forståelse av lederskap, kommunikasjon og problemløsning er essensielt

Over lavaelven. Strategi, koordinasjon og finmotorikk blir satt på prøve

De lamme og de blinde. Laget skal sammen sette opp et telt. Den ene halvparten av laget kan ikke se. Den andre halvparten av laget kan ikke bevege seg.

Det elektriske nettet. Laget skal forflytte seg gjennom nettet fra den ene siden til den andre siden. Uten berøring av nettets vegger og med stadig færre valgmuligheter.

Send oss en mail og fortell litt om hva du er ute etter,
så setter vi opp en pakke til din gruppe.

Vi leverer aktiviteter i Oslo så vel som Tromsø, altså uten geografiske hindringer.

e: post@arrcom.no

Om oss

Arrcom er en del av Safari Adventures AS, som leverer alt innen aktivitetsbaserte opplevelser. Vi skreddersyr pakker med seiling, helikoptertransport, skyteaktiviteter, RIB, rappellering, firmaaktiviteter, fiske og servering, for å nevne noe. Våre kunder ønsker vår kompetanse og våre produkter til sin sommerfest, teambuilding, incentivopplevelser, julebord, sightseeing eller utdrikningslag. Gjennom Arrcom og RIB Oslo står Safari Adventures som en av Norges sterkeste aktører innen aktivitetsleveranser, RIB-opplevelser, fiske og seiling i Oslofjorden.