Amazing Forrest Race

Vi har løftet det kjente konseptet fra TV noen hakk videre og utfordrer grupper til samhandling og prestasjon utenfor den urbane jungelen.
Amazing Forrest race legges til skog og villmark, både på og utenfor stier.
Skogsområdene i østlandet er mye brukt men også den fantastiske naturen vi finner på vestlandet og i nord.

Utfordringene og oppgavene man møter på i Amazing Forrest Race er naturligvis relatert til ferdigheter som gir mening i skog og friluftsliv, sikkerhet, navigasjon og survival.

Amazing Forrest race bygger på samme suksessfulle rammeverk med konvolutter som skal åpnes, koder som skal knekkes og utfordringer som må mestres i et kappløp med tiden for å komme videre og til slutt i mål.

Konseptet gir stor åpning for tilpassing og variasjon i vanskelighetsgrad og lengde og kan skreddersys akkurat slik dere måtte ønske det.

Racet er alltid krydret med mange morsomme og spennende deloppgaver som gjør denne aktiviteten til gøy og moro fremfor slit og strev.
Konkurranse er dog konkurranse,- og de aller fleste vil kjenne at de har brukt kroppen godt når dagen er over.

Om oss

Arrcom er en del av Safari Adventures AS, som leverer alt innen aktivitetsbaserte opplevelser. Vi skreddersyr pakker med seiling, helikoptertransport, skyteaktiviteter, RIB, rappellering, firmaaktiviteter, fiske og servering, for å nevne noe. Våre kunder ønsker vår kompetanse og våre produkter til sin sommerfest, teambuilding, incentivopplevelser, julebord, sightseeing eller utdrikningslag. Gjennom Arrcom og RIB Oslo står Safari Adventures som en av Norges sterkeste aktører innen aktivitetsleveranser, RIB-opplevelser, fiske og seiling i Oslofjorden.