Amazing Mountain Race

La oss invitere dere til en fantastisk naturopplevelse i Norsk fjellheim
Amazing Mountain Race er fundamentert på samme bunnsolide lest som våre Amazing Urban Race og Amazing Forrest Race med åpning av konvolutter, kodeknekking og mestring av utfordringer i et kappløp mot tiden.

Også her kan racets innhold, varighet og vanskelighetsgrad tilpasses nøyaktig til det nivået kunden selv ønsker. Kvalitetssikret logistikk og meget kompetente instruktører gjør denne varianten av Amazing Raze til en unik teambuildingsaktivitet.

Vi benytter oss som oftest av områdene rundt Gaustatoppen, Hardangervidda, Finse, Jotunheimen, Sinnmørsalpene, Lofoten og Lyngen. Alt sammen storslått natur som vil gi varige refferanser 

Racet er alltid krydret med mange morsomme og spennende deloppgaver som gjør denne aktiviteten til gøy og moro fremfor slit og strev. 
Konkurranse er dog konkurranse,- og de aller fleste vil kjenne at de har brukt kroppen godt når dagen er over.

Om oss

Arrcom er en del av Safari Adventures AS, som leverer alt innen aktivitetsbaserte opplevelser. Vi skreddersyr pakker med seiling, helikoptertransport, skyteaktiviteter, RIB, rappellering, firmaaktiviteter, fiske og servering, for å nevne noe. Våre kunder ønsker vår kompetanse og våre produkter til sin sommerfest, teambuilding, incentivopplevelser, julebord, sightseeing eller utdrikningslag. Gjennom Arrcom og RIB Oslo står Safari Adventures som en av Norges sterkeste aktører innen aktivitetsleveranser, RIB-opplevelser, fiske og seiling i Oslofjorden.