Boot-Camp

Vi ønsker dere velkommen til  Boot-Camp et tettpakket teambuilding- og aktivitetsarrangement pakket inn i olivengrønt papir,- med høyt tempo, spennende utfordringer, tydelig konkurransefokus og kvalitetssikret logistikk.

Idyllisk beliggende 5 min fra Oslo lufthavn og med umiddelbar gangavstand til Scandic Oslo Airport Hotel lokaliseres Arrcom super topphemmelig og høyst spesialiserte treningssenter for spesielt utvalgte.

Med glimt i øye hilser Oberst Stål m/mannskap dere velkommen utenfor ”Camohallen”.

”Camohallen” er en røff kaserne som er ferdig rigget til faglig del (kinooppsett) med komplette tekniske løsninger (AV, lyd og lys) samt egen teknikker slik at dere kan avholde den faglige delen av arrangementet deres ”i leir” om dere ønsker

Ut på Oppdrag!!

Oberst Stål avbryter faglig del og tar umiddelbart over kommandoen og foretar videre det som i praksis vil være organisering av tropper (lag) og forberedelser til aktivitetene som følger de påløpende timene.
Dette gjøres rent praktisk ved at vi deler hele gruppen inn i mindre ”tropper”.
Uniformer blir så utdelt før dere sendes ut på oppdrag.

”Oppdraget”

består i en konkurranse mellom troppene på en rekke spennende og utfordrene poster.
Postene er tilrettelagt gruppens ambisjonsnivå og spenner seg fra rene fysiske strabaser til mer strategiske og teamorienterte utfordringer.

Felles for postene og aktivitetene de representerer, er at de utfordrer gruppenes evne til samarbeid og felles problemløsning, oppleves som morsomme og engasjerende, samt at de kan gi et faglig etterspill om ønskelig (teamfunksjonalitet, gruppedynamikk osv.)

Hvert lag blir så tildelt en instruktør (drillsersjant) og lagene fordeler seg ut på respektive poster.
Etter gitt tid (ca 20-25 min) rullerer lagene til neste post. På dette viset får alle lagene gjennomført alle postene i løpet av et tidsvindu på ca 2-3 timer avhengig av hvor omfattende oppdraget skal være.

Vanligvis består oppdraget av fem poster:

Det elektriske nettet:
Hele laget skal forflytte seg fra den ene siden til den andre siden gjennom et ”elektrisk” nett. Hvordan få dette til uten å berøre nettet?

Snubletråden:
En meget engasjerende kommunikasjonsøvelse. Veldig populær i teambuilding/lederutviklings program.

Sluttet orden:
Drillsersjanter fra HMKG går til verks på troppene. Vi garanterer høyst uvanlige driller.

Over minefeltet:
Strategi, finmotorikk og samhandling blir satt på prøve

Shoot-out!:
Her får dere prøveskyte et utvalg ekte og legendariske våpen:
M-16 maskingevær, Navy Seals ”monsterhagle”, Dirty Harrys 44. Magnum, Glock e.l.

Arrcoms Skytearrangementer er utviklet over en 17 års periode i nært samarbeid med sakkyndige fra skytterklubber, Forsvaret og Politiet.

All skyting vil foregå etter 1 til 1 prinsippet, altså en skyteinstruktør til hver skytter for å ivareta maksimal sikkerhet og kontroll.

Arrcoms skyteinstruktører har spisskompetanse fra forsvaret, Politi og praktiske skytterklubber.

Finner man det upassende å skyte med ekte våpen kan denne aktiviteten ”nedjusteres” til presisjonsskyting med luft-våpen.
Alternativt byttes aktiviteten ut i sin helhet med en annen type samarbeidsaktivitet/utfordring.

Mellom to av postene vil troppene (lagene) bli transportert i en vaskeekte stridsvogn (”tanks”) type ”Leo 1”
Motorstøy, vibrasjoner, moment og ”fremkomstmiddel” vil garantert få en helt ny dimensjon for de fleste

Oberst Stål samler så igjen alle troppene på eksersisplassen før han takker for hederlig innsats og inviterer på festmiddag.

Etter aktivitetsløypen er det duket for MAT og party i Camohallen.
Her er det dekket med hvite duker og kandelabre på langbordene, levende lys og en velfylt bar.

På utsiden står gourmetkokken og forbereder kveldens meny på de store grillene:
Helstekt lam, fileter av okse og svin, kyllingklubber og alt av tilbehør som bakte poteter, salater og dressinger.

Barene åpnes og betjenes av ”Bar-Lottene” våre som garanterer happy-hour hele kvelden!

Under middag vil vi avholde en uhøytidelig premieseremoni hvor beste tropp skal kåres. Flotte pokaler til alle på vinnerlaget!

Om oss

Arrcom er en del av Safari Adventures AS, som leverer alt innen aktivitetsbaserte opplevelser. Vi skreddersyr pakker med seiling, helikoptertransport, skyteaktiviteter, RIB, rappellering, firmaaktiviteter, fiske og servering, for å nevne noe. Våre kunder ønsker vår kompetanse og våre produkter til sin sommerfest, teambuilding, incentivopplevelser, julebord, sightseeing eller utdrikningslag. Gjennom Arrcom og RIB Oslo står Safari Adventures som en av Norges sterkeste aktører innen aktivitetsleveranser, RIB-opplevelser, fiske og seiling i Oslofjorden.