Olabil GRAND PRIX

SAMARBEID i:
-Planlegging
-Konstruksjon
-Strategi
-Prestasjon
-Konkurranse
-og TRIUMF

Olabilløp stimulerer til samarbeid og kommunikasjon innad i gruppene, og MASSE latter! Men husk – vi kjører beinseriøs konkurranse og dette vil prege gruppenes innsats…

Vi deler gruppen inn like store lag (ca 5-7 pers i hvert lag)

Lagene blir så henvist til hver sin ”garasje” hvor et rikelig utvalg materialer, hjul, bolter, skruer, maling og annet ”stæsj” ligger klart sammen med en verktøykasse som inneholder alt verktøy dere trenger.
Under arbeidet med bilden vil gruppene få besøk av personell i hvite frakker som har med seg konvolutter, og i kjent ”Top Gear –stil” blir gruppene utfordret på forskjellig vis underveis i form av små deloppgaver eller kvalifikasjonstester som skal løses/bestås.

Selve racet vil bli styrt med stø hånd av selveste Molly Pettit som er kjent fra TV som fagkommentator motorsport i tillegg til å være aktiv motorsportutøver selv. Molly har stålkontroll på heatinndeling, finaleplasser og resultater.

I dette konseptet ser vi for oss tre klare faser:

Planleggingsfasen (ca 30 min) hvor gruppene får presentert selve utfordringen.
Her må lagene starte opp fra starten ved å enes om uttrykk, identitet, utforming, strategi osv. Arbeidet skjer på ”tegnebrettet”.
Strategiplan, byggetegninger, arbeidsfordeling osv må presenteres for instruktørene før det fysiske arbeidet med å bygge bilen kan starte

Konstruksjonsfasen (ca 1.5 time) Her skal design, tekniske genistreker, identitet og ingeniørkunst konkretiseres.
Fartsvidunderet tar sakte men sikkert form og det snekres, sages, skrus og ”pimpes” iherdig under vår kyndige veiledning så sikkerhet ivaretas…

Konkurransefasen (ca 30 min) Det er tid for race!!
Lagene har allerede lagt klar strategien på sjåførskifter, hvem som dytter når og hvor og ikke minst hvordan ligge fremst i heatet til enhver tid.
Alle sjåførene får utdelt kjøredress, hjelm og hansker

Det hele avsluttes selvsagt med premieseremoni hvor flasken ristes og bobblene spruter. Flotte pokaler til alle på vinnerlaget

Om oss

Arrcom er en del av Safari Adventures AS, som leverer alt innen aktivitetsbaserte opplevelser. Vi skreddersyr pakker med seiling, helikoptertransport, skyteaktiviteter, RIB, rappellering, firmaaktiviteter, fiske og servering, for å nevne noe. Våre kunder ønsker vår kompetanse og våre produkter til sin sommerfest, teambuilding, incentivopplevelser, julebord, sightseeing eller utdrikningslag. Gjennom Arrcom og RIB Oslo står Safari Adventures som en av Norges sterkeste aktører innen aktivitetsleveranser, RIB-opplevelser, fiske og seiling i Oslofjorden.