Sosialt

Vi har solid eventkompetanse og erfaring, men du kjenner firmakulturen og kollegene dine best. Ved en sosial samling er det viktig for oss å ha kartlagt den ønskede effekten av arrangementet før gjennomføring. Vi har et stort nettverk av artister, eventbyråer, tekniske leverandører, serveringssteder og cateringfirmaer, som alle gir sitt bidrag for at ditt neste arrangement skal bli det beste dere har hatt.

Vi er ikke så opptatt av om dere er en stor eller liten gruppe, men vi er opptatt av at mennesker møtes og deler opplevelser. Det som motiverer oss er å se deltakere som utfordrer seg selv og som mestrer oppgaver de ikke har klart tidligere. Dette kan handle om fysiske utfordringer, kunnskapsutfordringer eller mentale sperrer mot f.eks store høyder.

Om oss

Arrcom er en del av Safari Adventures AS, som leverer alt innen aktivitetsbaserte opplevelser. Vi skreddersyr pakker med seiling, helikoptertransport, skyteaktiviteter, RIB, rappellering, firmaaktiviteter, fiske og servering, for å nevne noe. Våre kunder ønsker vår kompetanse og våre produkter til sin sommerfest, teambuilding, incentivopplevelser, julebord, sightseeing eller utdrikningslag. Gjennom Arrcom og RIB Oslo står Safari Adventures som en av Norges sterkeste aktører innen aktivitetsleveranser, RIB-opplevelser, fiske og seiling i Oslofjorden.