Utdrikningslag

Selv om vår kjærnevirksomhet i all hovedsak er rettet mot næringslivet har vi også valgt å møte den stadig økendemengde henvendelser om å levere våre aktiviteter til private grupper, enten det er bursdager, foreninger eller utdrikkingslag

Arrangerer du utdrikningslag og trenger tips og forslag til aktiviteter? Utdrikningslag for gutter, eller utdrikningslag for jenter? Vi kan hjelpe dere! Alle liker å komme i aktivitet, og en av fordelene er at hele utdrikningslaget får deltatt og hatt det gøy. Er dere mange i et utdrikningslag så deler vi dere enkelt opp i flere lag. Både gutter og jenter liker våre aktiviteter siden det er en perfekt kombinasjon av konkurranse, spenning og hygge. Alt fra rolige partier med spennende historier, til kick på bølgene bak Color Line. Vi kjører utdrikningslag i Oslo og over hele Østlandet, hele året. Vi rigger opp til aktiviteter i Oslo, Drammen, Tønsberg, Fredrikstad eller hvor det måtte være. Kjenner du noen som arrangerer utdrikningslag tips dem om oss, vi setter opp en pakke som passer budsjett og ønsker. Aktiviteter for utdrikningslag tar fra 1 til 5 timer, spør oss om tips.

Om oss

Arrcom er en del av Safari Adventures AS, som leverer alt innen aktivitetsbaserte opplevelser. Vi skreddersyr pakker med seiling, helikoptertransport, skyteaktiviteter, RIB, rappellering, firmaaktiviteter, fiske og servering, for å nevne noe. Våre kunder ønsker vår kompetanse og våre produkter til sin sommerfest, teambuilding, incentivopplevelser, julebord, sightseeing eller utdrikningslag. Gjennom Arrcom og RIB Oslo står Safari Adventures som en av Norges sterkeste aktører innen aktivitetsleveranser, RIB-opplevelser, fiske og seiling i Oslofjorden.