Utvikling

Aktivitetsbasert lederskap tar for seg samarbeid og kommunikasjon i praksis. Vi fasiliterer ulike oppgaver som stimulerer til kommunikasjon, ledelse og samarbeid. Om din bedrift eller ledergruppe ønsker å styrke samhold, endre kurs og sikre en felles kulturforståelse, så har vi produktet og kompetansen til å bistå som en effektforsterker i denne prosessen.

Siden 2007 har vi levert trening i aktivitetsbasert lederskap til noen av landets største konserner, departementer og etater. Vi er blant annet stolt leverandør til Nordea sitt eget Nordea Leadership Program, som gjennomføres på skandinavisk plattform. Uten at vi skal avsløre for mye av innholdet i vår modell, så kan vi oppsummere det med at det handler om å tydeliggjøre og forsterke den ansattes evne til å ha tillit til og å utnytte sin egen kunnskap, være bevisst på forutinntatte holdninger, og til å fatte endelige beslutninger til riktig tid. Alle disse punktene knyttes opp mot tilpassede aktiviteter som forsterker læringen og forlenger kunnskapen.

Om oss

Arrcom er en del av Safari Adventures AS, som leverer alt innen aktivitetsbaserte opplevelser. Vi skreddersyr pakker med seiling, helikoptertransport, skyteaktiviteter, RIB, rappellering, firmaaktiviteter, fiske og servering, for å nevne noe. Våre kunder ønsker vår kompetanse og våre produkter til sin sommerfest, teambuilding, incentivopplevelser, julebord, sightseeing eller utdrikningslag. Gjennom Arrcom og RIB Oslo står Safari Adventures som en av Norges sterkeste aktører innen aktivitetsleveranser, RIB-opplevelser, fiske og seiling i Oslofjorden.