Aktiviteter

Arrcom er en betydelig aktivitetsleverandør med erfaring siden 1996. Vi tror ikke du finner andre leverandører som oss på Østlandet. Vi har spesialisert oss på aktiviteter, teambuilding og lederutvikling for små og store grupper. Du vil oppleve en helhetlig og profesjonell gjennomføring, hvor alle ledd gjør det de kan for at du som kunde skal få mest mulig ut av aktiviteten.

Vi har en rekke egenutviklede aktivitetskonsepter og produkter. Enkelte av aktivitetene våre er vi alene om i Europa, slik som vårt legendariske skytearrangement, eller rappell rett ned fra hopptårnet i Holmenkollen. Det vi leverer mest av er intelligente aktivitetsløyper i forbindelse med fagkonferanser og kick-off, iPad-race, Amazing Race i ulike størrelser og formater, for ikke å glemme klassikeren Olabil Grand Prix. Det som går igjen som en rød tråd i alt vi driver med, er at sikkerheten alltid kommer først.

Amazing Race

Kjent konsept fra TV.
Fantastisk engasjerende teambuilding!

Vi setter sammen utfordringer av differensiert art slik at både fysikk, kreativitet, kommunikasjon, strategi og mot blir satt på prøve.

Amazing Forrest Race

Vi har løftet det kjente konseptet fra TV noen hakk videre og utfordrer grupper til samhandling og prestasjon utenfor den urbane jungelen.
Amazing Forrest race legges til skog og villmark, både på og utenfor stier.
Skogsområdene i østlandet er mye brukt men også den fantastiske naturen vi finner på vestlandet og i nord.

Amazing Mountain Race

La oss invitere dere til en fantastisk naturopplevelse i Norsk fjellheim
Amazing Mountain Race er fundamentert på samme bunnsolide lest som våre Amazing Urban Race og Amazing Forrest Race med åpning av konvolutter, kodeknekking og mestring av utfordringer i et kappløp mot tiden.

5-Kamp/Aktivitetsløype

Et tettpakket aktivitetsarrangement med spennende utfordringer, tydelig konkurransefokus og kvalitetssikret logistikk.

Boot-Camp

Vi ønsker dere velkommen til Boot-Camp et tettpakket teambuilding- og aktivitetsarrangement pakket inn i olivengrønt papir,- med høyt tempo, spennende utfordringer, tydelig konkurransefokus og kvalitetssikret logistikk.

Olabil GRAND PRIX

Olabilløp stimulerer til samarbeid og kommunikasjon innad i gruppene, og MASSE latter! Men husk – vi kjører beinseriøs konkurranse og dette vil prege gruppenes innsats…

Rappellering

Rappellering ned hotellets/kontorets fasade, ikoniske Holmenkollbakken eller
fra lift (opptil 65 meters høyde!)

Om oss

Arrcom er en del av Safari Adventures AS, som leverer alt innen aktivitetsbaserte opplevelser. Vi skreddersyr pakker med seiling, helikoptertransport, skyteaktiviteter, RIB, rappellering, firmaaktiviteter, fiske og servering, for å nevne noe. Våre kunder ønsker vår kompetanse og våre produkter til sin sommerfest, teambuilding, incentivopplevelser, julebord, sightseeing eller utdrikningslag. Gjennom Arrcom og RIB Oslo står Safari Adventures som en av Norges sterkeste aktører innen aktivitetsleveranser, RIB-opplevelser, fiske og seiling i Oslofjorden.