Amazing Race

Kjent konsept fra TV.
Fantastisk engasjerende teambuilding!

Vi setter sammen utfordringer av differensiert art slik at både fysikk, kreativitet, kommunikasjon, strategi og mot blir satt på prøve.

Mellom postene blir lagene utfordret på kjent vis med å måtte knekke koder for å finne neste bestemmelsessted og finne ut hvordan de kommer seg dit.

Gruppen blir delt inn i lag med 4-9 pers i hvert lag. Ved start mottar laget en konvolutt hvis innhold gir en ledetråd på hvor neste post befinner seg. Underveis til neste post må flere utfordringer løses og vel fremme må gruppen prestere på en teamutfordring før de mottar neste konvolutt.

Vi setter sammen intelligente aktiviteter, enten som en lagkonkurranse eller for individuell utvikling. Nøkkelen til suksess er å omfavne forskjellighet. Derfor vil en aktivitetsløype utfordre mye mer enn fysisk form. Ved også å utfordre gruppen på strategi, kommunikasjon, finmotorikk og kreativitet vil lagets samlede ressurser og kunnskap bidra til et større engasjement som igjen vil forsterke intern kultur og egenart.

Normal lengde på et Amazing Race er 5-6 poster (konvolutter). Race trassè legges selvsagt med start og mål der dere selv ønsker det, enten vi befinner oss i en bykjærne , i skogen eller langt til fjells. Lengde, vanskelighetsgrad og prestasjonskrav tilpasses og skreddersys hver gang etter deres egne ønsker.
Variantene ”Amazing FORREST race” og ”Amazing MOUNTAIN race” har blitt mer og mer populært de siste årene og fokuserer kanskje noe mer på natur og frilufts verdier enn øl-smaking og cupcakes…

Racet er uansett krydret med mange morsomme og spennende deloppgaver som gjør denne aktiviteten til gøy og moro fremfor slit og strev. Konkurranse er dog konkurranse,- og de aller fleste vil kjenne at de har brukt kroppen godt når dagen er over.

Om oss

Arrcom er en del av Safari Adventures AS, som leverer alt innen aktivitetsbaserte opplevelser. Vi skreddersyr pakker med seiling, helikoptertransport, skyteaktiviteter, RIB, rappellering, firmaaktiviteter, fiske og servering, for å nevne noe. Våre kunder ønsker vår kompetanse og våre produkter til sin sommerfest, teambuilding, incentivopplevelser, julebord, sightseeing eller utdrikningslag. Gjennom Arrcom og RIB Oslo står Safari Adventures som en av Norges sterkeste aktører innen aktivitetsleveranser, RIB-opplevelser, fiske og seiling i Oslofjorden.