Rappellering

…ned hotellets/kontorets fasade, ikoniske Holmenkollbakken eller
fra lift (opptil 65 meters høyde!)

Arrcom er en velkjent kvalitetsleverandør av taubaserte høydeaktiviteter.
Med kommersiell leveranse av rappell ned fra bl.a. hopptårnet i Holmenkollen siste 17 år, utallige tv-innspillinger (for bl.a TV2, TVN, NRK, VG-TV og TV3) har vi befestet oss som en trygg partner med sikkerhet i høysetet innen rappeller, traverser, zip-lines og høyde/tau-stunts

Følelsen av å ha mestret noe helt spesielt på individuelt nivå sammen med gruppen man tilhører er helt unik,- og meget verdifull.

Vi starter alltid først med en god prat om hva denne aktiviteten egentlig handler om; bevisstgjøring hos hver enkelt om egen beslutningsprosess og kapasiteter,- samt om mulig sette individuelle permanente referanser relatert til egen handlekraft og beslutningsdyktighet i potensielt mentalt krevende situasjoner.

Vi gjør spesielt mye av dette for «prestasjonsgrupper» som for eksempel ledergrupper og idrettsutøvere da rappellering handler først og fremst om bevisste valg, handtering av forutinntatte holdninger samt selve læring og mestringsprosessen når den mentale terskelen blir noe høyere å forsere enn det man er vant til.

Vi tar oss god tid til å gå igjennom de naturlige reaksjonene/forsvarsmekanismene som ofte kan oppleves (høydeskrekk) samt bevisstgjør litt tydeligere hvilke forhold folk flest har til risiko (emosjonelt vs rasjonelt) før vi nøye går igjennom de elementene som gjør denne aktiviteten 100% sikker.
Etter dette kler vi på oss seler og hjelm før vi gir en nøye men lettfattelig instruksjon om hvordan selve teknikken gjennomføres.

Ingen blir selvsagt tvunget til å gjennomføre. Her bestemmer hver enkelt selv. Men beslutningen om å gjennomføre eller ikke skal ikke tas før all tilgjengelig informasjon er gitt og «fordøyd».

Ofte rigger vi opp til flere parallelle nedløp slik at flere kan rappellere ”sammen” ned.

Du bestemmer selv om ting skal skje fort eller sakte, og alt utføres med kyndig veiledning fra kanskje Norges mest erfarne instruktører med spesialisert bakgrunn sivil tau og redningstjeneste og Forsvaret.

Ett av stedene det gjennomføres rappellering i Oslo er fra tårnet i Holmenkollhoppet. Da snakker vi 60m rett ned, med fantastisk utsikt over hele Oslo og Oslofjorden på veien.

Følelsen er fantastisk god når man kommer ned på bakken og har vært fullstendig herre over situasjonen, og det er ikke få som gjerne vil gjøre det igjen umiddelbart.

Vi kan levere rappellering og traverser fra forskjellige bygg og installasjoner, ta kontakt med oss så vi kan se på mulighetene for å rappellere ned fra f.eks ditt kontorbygg.

Rappellering er verken fysisk slitsomt eller motorisk vanskelig og passer derfor stort sett alle aldre , kjønn og fysisk form

Vi leverer våre tauaktiviteter fra Oslo til Svalbard. Geografi er ingen hindring.

Om oss

Arrcom er en del av Safari Adventures AS, som leverer alt innen aktivitetsbaserte opplevelser. Vi skreddersyr pakker med seiling, helikoptertransport, skyteaktiviteter, RIB, rappellering, firmaaktiviteter, fiske og servering, for å nevne noe. Våre kunder ønsker vår kompetanse og våre produkter til sin sommerfest, teambuilding, incentivopplevelser, julebord, sightseeing eller utdrikningslag. Gjennom Arrcom og RIB Oslo står Safari Adventures som en av Norges sterkeste aktører innen aktivitetsleveranser, RIB-opplevelser, fiske og seiling i Oslofjorden.