Holmenkollbakken

Holmenkollbakken – Norges mest berømte hoppbakke

Holmenkollbakken

Holmenkollbakken – Introduksjon:

Bakken er Norges mest berømte hoppbakke og en av landets mest ikoniske landemerker. Bakken har en rik historie og har vært vert for mange internasjonale skihopp-konkurranser. I dag er Holmenkollen en populær turistattraksjon og et must-see for alle som besøker Oslo.

Holmenkollbakken er uten tvil en av Norges mest ikoniske turistattraksjoner og en kilde til nasjonal stolthet. Hoppbakken er kjent over hele verden, og har vært vertskap for både OL og VM i skihopping. Bakken ligger i Holmenkollen, en bydel i Oslo, og har en lang og stolt historie som går tilbake til 1892. Både lokale og internasjonale besøkende kommer hvert år for å oppleve spenningen og historien på Holmenkollbakken.

Holmenkollbakken

Hva er Holmenkollbakken?

Holmenkollbakken er en skihoppbakke i Oslo, Norge. Bakken har en K-punkt på 120 meter og er kjent for sin spektakulære utsikt over Oslofjorden. Holmenkollbakken er den mest kjente hoppbakken i Norge og en av de største turistattraksjonene i landet.

Holmenkollbakken

Historie

Bakken ble først bygget i 1892 og har siden blitt utvidet flere ganger. Bakken har blitt brukt til en rekke internasjonale konkurranser, inkludert OL i 1952 og VM i 1982, 1993 og 2011.

Kollenrappellen

Har du noen gang hatt lyst til å prøve deg på rappellering ned fra en fjellvegg? Kollenrappellen er det perfekte stedet for deg som ønsker å utfordre deg selv og oppleve spenningen ved å suse nedover en bratt fjellside. I denne artikkelen skal vi ta en nærmere titt på hva rappellen er, og hva som gjør det til Norges mest spennende rappelleringsevent.

Kollenrappellen er en spennende aktivitet som kombinerer rappellering og klatring. Det er en utfordrende opplevelse som passer for alle aldersgrupper og ferdighetsnivåer. Kollen er 57 meter høy. Bli med oss og opplev bakken fra et stand punkt som du garantert ikke har opplevd før.