Kollenrappellen

Kollenrappellen

– Norges mest spennende rappelleringsevent!

Kollenrappellen

Kollenrappellen – Alt du trenger å vite

Har du noen gang hørt om Kollenrappellen? Dette er en spennende og unik aktivitet som har blitt mer og mer populær i Norge de siste årene. I denne artikkelen vil vi gå gjennom alt du trenger å vite om Kollenrappellen – fra hva det er til hvordan du kan prøve det selv.

Har du noen gang hatt lyst til å prøve deg på rappellering ned fra en fjellvegg? Kollenrappellen er det perfekte stedet for deg som ønsker å utfordre deg selv og oppleve spenningen ved å suse nedover en bratt fjellside. I denne artikkelen skal vi ta en nærmere titt på hva rappellen er, og hva som gjør det til Norges mest spennende rappelleringsevent.

Kollenrappellen er en spennende aktivitet som kombinerer rappellering og klatring. Det er en utfordrende opplevelse som passer for alle aldersgrupper og ferdighetsnivåer. Kollenrappellen er basert på en naturlig klatrevegg som er 57 meter høy. Denne veggen er laget av solid fjell og gir en perfekt mulighet til å prøve rappellering og klatring på en sikker måte

Kollenrappellen

Hva gjør Kollenrappellen så unikt?

Kollenrappellen skiller seg fra andre rappelleringseventer ved å tilby en unik opplevelse for deltakerne. Her får du ikke bare en adrenalinrush, men også en fantastisk utsikt over Oslo og området rundt. I tillegg til dette er det også mulig å utfordre seg selv på andre aktiviteter, som f.eks. zipline og klatring.

Hva kan du forvente deg som deltaker?

Som deltaker på rappellen kan du forvente deg en opplevelse utenom det vanlige. Du vil få opplæring i rappelleringsteknikk, og deretter få sjansen til å prøve deg nedover den bratte fjellveggen. Instruktørene vil være til stede for å sørge for at du har en trygg og god opplevelse.

Kollenrappellen

Hvordan fungerer Kollenrappellen?

Når du prøver rappellen, vil du først få en kort introduksjon til rappellering og sikkerhet. Deretter vil du bli utstyrt med en hjelm og en sele, og lært hvordan du bruker rappelleringenhet. Når du er klar, vil du bli tatt til startpunktet på veggen hvor du kan begynne å klatre og rappellere.

Hvordan kan jeg prøve Kollenrappellen?

Hvis du vil prøve nrappellen selv, er det flere måter du kan gjøre det på. Du kan enten delta på en organisert tur med en gruppe, eller du kan kontakte en erfaren guide og planlegge en privat tur. Uansett hvilken metode du velger, vil du få en unik og spennende opplevelse som du sent vil glemme.

Holmenkollen rappellering

Du kan booke dine opplevelser her