Oppskriften

Arrcom har helt siden oppstarten i 2006 vært et byrå utenom det vanlige. Vi så tidlig at vi satt på kunnskap, erfaringer og personell som hadde noe helt spesielt å tilføre andre mennesker. Dette handler nok ganske enkelt om at vi har en fot på innsiden av en verden som for veldig mange oppleves som mystisk, spennende og kanskje også uoppnåelig. Ved å hente ut kjernen i disse elementene, og tilpasse dem så de blir tilgjengelige for våre kunder, så sitter vi igjen med et sett opplevelser som nærmest er unike.

De vi møter som tror at Arrcom kun består av karer proppfulle av testosteron, blir overrasket. Våre ansatte er mennesker som drives av det å jobbe med mennesker, og vi har kvinner og menn med bakgrunn som spenner fra regnskapsbyråer, til spesialavdelinger i forsvaret. Det er nettopp dette som gjør oss så godt egnet til å lage aktiviteter og opplevelser for andre mennesker. Vi vet hva som engasjerer og motiverer.

Hvert år gjennomfører vi utallige små og store arrangementer for kundene våre, på destinasjoner både innenlands og utenlands.

Aktiviteter

Vi ønsker at terskelen for å kontakte oss skal være lav. Fortell oss hva dere har gjort tidligere, og hva du og dine ønsker ut av deres neste arrangement, så kommer vi med forslag til aktiviteter vi tror treffer deres gjester, behov og budsjett. Våre bestselgere for tiden er det velkjente Amazing Race-konseptet, klassikeren Olabilløp, intelligente aktivitetsløyper, spektakulære rappeller og ikke minst vår legendariske skyteaktivitet som du mer enn gjerne kan kombinere med andre morsomme aktiviteter på vår Boot-Camp på Gardermoen.

Sosialt

Det sosiale samværet etter en aktivitet er svært opplevelsesforsterkende for arrangementet. Om det bare er en enkel matbit rett i hånden, eller komplett sommerfest, julebord eller premieseremoni, så har vi gode løsninger og samarbeidspartnere der dere er. Det kan være servering av varm suppe og intim stemning i en tipi, eller full gourmetmiddag og sceneunderholdning i en festsal. Vi har gjennomført arrangementer i begge ender av skalaen.

Aktivitetsbasert lederskap

Siden 2007 har vi levert trening i aktivitetsbasert lederskap til noen av landets største konserner, departementer og etater. Vi er blant annet stolt leverandør til Nordea sitt eget Nordea Leadership Program, som gjennomføres på skandinavisk plattform. Uten at vi skal avsløre for mye av innholdet i vår modell, så kan vi oppsummere det med at det handler om å tydeliggjøre og forsterke den ansattes evne til å ha tillit til og å utnytte sin egen kunnskap, være bevisst på forutinntatte holdninger, og til å fatte endelige beslutninger til riktig tid. Alle disse punktene knyttes opp mot tilpassede aktiviteter som forsterker læringen og forlenger kunnskapen.

Om oss

Arrcom er en del av Safari Adventures AS, som leverer alt innen aktivitetsbaserte opplevelser. Vi skreddersyr pakker med seiling, helikoptertransport, skyteaktiviteter, RIB, rappellering, firmaaktiviteter, fiske og servering, for å nevne noe. Våre kunder ønsker vår kompetanse og våre produkter til sin sommerfest, teambuilding, incentivopplevelser, julebord, sightseeing eller utdrikningslag. Gjennom Arrcom og RIB Oslo står Safari Adventures som en av Norges sterkeste aktører innen aktivitetsleveranser, RIB-opplevelser, fiske og seiling i Oslofjorden.